Förstå Världen - möt radiokorrespondenterna

OBS! FRI ENTRÉ! Inga biljetter så först till kvarn, var ute i god tid!
Dörrarna stängs när salongen är full, inget efterinsläpp
17.30  Mingel med Korrespondenterna
18.10  Frågesport om världshändelser
18.30 Samtalet börjar
19.45 Frågesport, vinnarna utses och får ett fint pris
--
Sveriges Radios utrikeskorrespondenter är på plats där det händer. Genom deras rapportering kommer vi nära de dramatiska händelserna, får bakgrund och analyser. Vi får höra rösterna och möta människorna som berörs. Världen är idag både uppkopplad och sammankopplad. Hackerattacker från ett land kan påverka valkampanjen i ett annat, konflikter och svält i en region får följder för migrationen i världen, klimatbeslut får konsekvenser för oss alla. Sveriges Radio satsar på utrikesbevakning. Idag är det Nordens största utrikesredaktion med 22 anställda korrespondenter. I en tid då journalistik och yttrandefrihet är under attack på flera håll runtom i världen, är det viktigare än någonsin att journalister finns på plats och rapporterar om det som händer. För att förstå omvärlden krävs närvaro och kunskap. Möt Radiokorrespondenterna live!
--
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 150 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.

När 30 augusti

Var Väven

Pris 0 kr

Genre Ord