Klubb Fanny

Klubb Fanny är stand up-klubben där nya stjärnskott uppträder tillsammans med landets roligaste komiker. Med sin bas i Umeå och pop up-klubbar i hela norra Norrland är Klubb Fanny en turnerande scen av hög kvalité som verkar för att stand up ska få fäste i landets nordligaste delar.

Höstens sista turné kickar igång i studion med Josefin Sonck som headline!
Josefin Sonck är en finlandssvensk komiker och skådespelare som nyligen vann priset som Årets nykomling på Svenska Standupgalan 2018.
Josefin har kunnat ses i Svt-programmet Släng dig i brunnen säsong 1 och 2 eller hörts i flera av landets största humorpoddar. Josefin har på bara några år gjort sig ett namn i branschen med sin smarta men lekfulla humor. Hon målar med hela paletten och blandar allvar med trams och fångar publiken med sina annorlunda funderingar och sin finska charm.

Josefin kör regelbundet på landets största klubbar så som Norra Brunn och RAW Comedy Club och hon har även varit supportkomiker till både Henrik Schyffert och David Batra.

Dessutom uppträder lokala komiker, några för första gången och stämningen hålls på topp av vår DJ. Kvällen leds som vanligt av Elvira Lander och Tora Larsson.

Insläpp 19.00
Showstart 20.00 (Kom i god tid!)
Vi bjuder på garderoben!

28 november / Studion, Umeå Folkets Hus
29 november / Scandic Hotell Skellefteå
30 november / Hotell Laponia, Arvidsjaur

VILL DU PROVA PÅ STAND UP?
Visste du att Fanny Stand Up också har workshops? Ingen förkunskap krävs! Anmäl dig här!

När 28 – 30 november

Var Studion, Umeå Folkets Hus