Klubb Fanny

Klubb Fanny är stand up-klubben där nya stjärnskott uppträder tillsammans med landets roligaste komiker. Med sin bas i Umeå och pop up-klubbar i hela norra Norrland är Klubb Fanny en turnerande scen av hög kvalité som verkar för att stand up ska få fäste i landets nordligaste delar.

Petrina Solange har vuxit snabbt på den svenska komikerscenen och gjort sig ett namn som en rå och grov komiker. Hon har förmågan att skämta om tabubelagda ämnen och ändå ha hela publiken med sig. Från att 2013 blivit utsedd till ”Årets nykomling” på Svenska stand up-galan blev hon redan 2015 utsedd till ”Årets kvinnliga komiker”. Hon ingår i redaktionen på ”Tankesmedjan” i P3 och driver stand up-klubben ”Ståupp Under Jord” i Malmö. Petrina Solange har även kunnats ses under 2017 i ”Släng dig i brunnen” på SVT och ”Parlamentet” på TV4.

Dessutom nya lokala komiker och en DJ som håller skivspelaren varm. Konferencierer för kvällen är Elvira Lander och Tora Larsson!

Insläpp 19.00
Showstart 20.00 (Kom i god tid!)
Vi bjuder på garderoben!

VILL DU PROVA PÅ STAND UP?
Visste du att Fanny Stand Up också har workshops? Ingen förkunskap krävs! Anmäl dig här!

När 26 april

Var Ersboda Folkets Hus

Åldersgräns 16 år

Genre Stand-up