Om Biljettcentrum

Biljettcentrum ägs tillsammans av Umeå Teaterförening och Umeå Folkets Hus. Vi finns i Umeå Folkets Hus, Vasaplan. Biljettcentrum säljer biljetter till de flesta kultur, sport- och nöjesevenemang i Umeå, på uppdrag av flera olika arrangörer.

Boka och köp biljetter

Hos oss kan du boka, hämta och köpa biljetter. När Biljettcentrum inte har öppet kan du köpa biljetter via vår webbplatsOm du är osäker på platser, pristyper o s v, se till att endast reservera biljetterna. Reservationer går att ändra på i samband med betalningen hos oss på Biljettcentrum.

Presentkort

Du kan även köpa presentkort i valfri valör. Presentkorten kan köpas och inlösas i vår kassa och på biljettcentrum.com. Kortets giltighetstid är 1 år från inköpsdatum och gäller på våra arrangemang som finns på vår hemsida.

Webbplats www.biljettcentrum.com
Mejl boka@biljettcentrum.com

Telefon 090  13 31 80
För hjälp med biljettärenden går det även bra att kontakta kundtjänsten hos vårt biljettsystem Ticksters kundtjänst 0771 47 70 70