Vi söker ny ekonomiansvarig!

Umeå Teaterförening är en del av Riksteatern och arrangerar professionell scenkonst i Umeå, producerar programtidningen Rajden och driver Biljettcentrum. Vi är med våra ca 1 800 medlemmar största Riksteaterföreningen i Sverige, har flest arrangemang och säljer flest biljetter. Vi är en folkrörelse som lever och andas vår vision – Scenkonst som sätter tankar och känslor i rörelse för alla överallt. Umeå Teaterförening arrangerar årligen ca 160 föreställningar inför en publik på ca 35 000 personer.

Kom och jobba med oss på Sveriges största teaterförening

Vi på Umeå Teaterförening är ett kompetent team och söker nu ny ekonomiansvarig då vår nuvarande under året kommer att gå i pension.

I ditt arbete ansvarar du för föreningens ekonomi och har även andra funktioner i föreningens verksamhet. Vi söker dig med avslutad universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Flera års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter inom ekonomi och goda kunskaper i Excel.

Vi ser framför oss att du har god social kompetens och tycker om att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt med stor noggrannhet. Att du är pålitlig och ansvarstagande och förstår vikten av det egna ansvaret. Då vissa perioder är mer hektiska än andra ser vi gärna att du under perioder kan arbeta oregelbundet.

Du ska vara prestigelös och kommunikativ med en positiv energi, kunna uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Tidigare arbete inom kultursektorn eller föreningsliv är meriterande och såklart är det viktigt att du uppskattar levande scenkonst.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid.

Du är välkommen med din ansökan (bifoga CV och personligt brev) senast 1 mars 2021 till:
info@umeateaterforening.se

Umeå Teaterförening
Att: Anders Ålander
Kungsgatan 48
90326 Umeå

Vill du veta mer om Umeå Teaterförening och jobbet, hör av dig till oss:
Elisabeth Melkersdotter, vice ordförande i Umeå Teaterförening:
melkersdotter@outlook.com

Anders Ålander, chef på Umeå Teaterförening:
anders@umeateaterforening.se

1 – 2 okt