Close

You're being redirected to Ticnet

We hope the booking went well!

Your browser is blocking pop ups

Open in browser

Styckevis och helt - Gunilla Samberg

Gunilla Samberg – 30 år som konstnär


Om att våga bli synlig, sedd och våga språnget.

Styckevis och Helt är ett knippe performance-akter, texter och bilder från två decennier med livsviktiga teman, av och med konstnären Gunilla Samberg.

−Det handlar om skapandets vånda, om tro och tvivel och att omfamna ambivalensen. Om att hantera mitt liv och tanken på min egen död. Om krigets vanvett. Om att göra mig synlig, bli sedd och våga språnget berättar Gunilla.

Gunilla Samberg är verksam som bildkonstnär i Umeå sen ett trettiotal år tillbaka. Hon har genomfört utställningar, föreställningar och offentliga uppdrag, i skilda material och uttryck runt om i Sverige. I Umeå och Visby minns man bland annat Convoy som visades under Kulturhuvudstadsåret 2014 där sexton vita barnvagnar med växande gräs framfördes i gaturummet. 2019 nominerades hon till Västerbottens Kurirens kulturpris med motiveringen: ”Med klimatet, demokratin och feminismen som centrala drivkrafter har hon ständigt varit både före sin tid och mitt i samtiden”.

Föreställningen tar 50 minuter, sen blir det förfriskningar och därefter samtal för den som vill om föreställningen, om konsten och livet.

---
Bli medlem i Umeå Teaterförening och få rabatt!
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 160 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.

When 17 – 19 November

Where Kulturmejeriet, Röbäck

Price 100 - 200 kr

Genre , Performance

Length ca 2 tim inkl paus och samtal (Intermission)

Organizer Kulturmejeriet Röbäck, Umeå Teaterförening

Av och med: Gunilla Samberg

Thursday 17 November

19:00 - Kulturmejeriet, Röbäck

Friday 18 November

19:00 - Kulturmejeriet, Röbäck

Saturday 19 November

15:00 - Kulturmejeriet, Röbäck

Prices

Ordinarie: 200 kr

Scenpass/medlem: 160 kr

Student: 160 kr

Ungdom: 100 kr

No events matched entered search criteria.