Det börjar i dig - Frida Selander

Frida Selander släpper taget

Efter en bejublad och omfattande turné återvänder Frida Selander för att ge Umeåpubliken en uppgraderad version av Det börjar i dig. Materialet har fått landa, mogna och utvecklas, i föreställningen där hon undersöker förhållandet till sig själv och sin omvärld. Det självbiografiska varvas med filosofi, vetenskap, andlighet, poesi och humor.

Ensam på scenen, med elgitarr, munspel och piano, sjunger hon med den avväpnande sårbarhet som förlänat henne stående ovationer under höstens turné. Hon rör sig i ett gränsland mellan berättartradition, popmusik och dans medan hon vrider och vänder på livet, på berättarformatet och på musiken. Hon pratar om tillit, acceptans och kärlekens kraft. Att förändra världen genom att börja i sig själv. Men här finns också en befriande lekfullhet – som att göra musik av en droppande kran, eller en besticklåda som faller till golvet.

”Frida Selander leder oss till gläntan av hopp.” Marit Strandberg, VK

När 20 mars