Fröken Elvis - livestream på facebook

De kommande veckorna är vår förening med på ett nationellt gräsrotsinitiativ där över 50 lokala Riksteaterföreningar samsänder tre liveförställningar direkt på våra lokala Facebooksidor. Det är vår systerförening i Gnosjö som tagit initiativet och direktsänder föreställningarna till vår förenings Facebooksida. De tar tre professionella akter till sin tomma teatersalong för att sprida hopp, värme och glädje utöver hela vårt land genom alla lokala föreningar.

Fröken Elvis

Elvis låtar på svenska och egna låtar -
"Kungen & Vi" helt enkelt!
En konsert i föreställningsformat med svängiga arrangemang.

Om du tänker dig att du har ett band med dina bästa vänner, ni klickar både musikaliskt och har samma smak för gott fika. Där har du Fröken Elvis! Allt började med Elvis på svenska, som också blev namnet på deras första album som släpptes 2015. Ett album med Elvis låtar med nya översättningar och i nya arrangemang i typiskt "Fröken Elvis-stil". Musik med humor, värme, lite allvar och en jädra massa instrument.

Se livestreamen på vår facebooksida söndag 9 maj kl 16.00!

När 9 maj

Var Vår facebooksida

Pris 0 kr

Genre Föreställning, Musik