Fruktenstein

Profilteaterns nya föreställning för förskolan kretsar kring något så odramatiskt och vardagligt som fruktstunden. Här får vi möta en påhittig kontorsarbetare som ger sig ut på upptäcktsfärd i fruktskålen, ett äventyr som leder till kladdiga experiment. Alla upptänkliga naturlagar kommer att trotsas och både bananer och clementiner kommer få läskande mycket liv!

Innan vi berättar mer kommer här ett meddelande till dom som det berör:

Hejsan svejsan!
Visst har ni också hört det vuxna alltid säger? Att frukt är godis. Det stämmer ju inte, frukt är inte godis. Men. Detta tänker jag ändra på (jag är nämligen väldigt klyftig). Välkomna till en mycket speciell fruktstund. Jag är på väg att göra en saftig upptäckt och jag tror att ni kommer att bli mycket förtjusta!
Med klibbiga och kletiga hälsningar,
Franka Sten

Från 4 år

Fruktenstein är en föreställning som löst baserar sig på berättelsen om Frankenstein. Med hjälp av vetenskap, några dockor och framför allt en väldig massa frukt kommer vi att skapa en fruktstund av sällan skådat slag.

När 23 – 24 mars

Var Profilteatern, Kaserngatan 12