Lunch- och middagsteater - Vi snackar Shakespeare

Teater på maten, tack

Vardagslyx i början av veckan med berättelser, humor och musik. På menyn står estradpoesi, Shakespeare, skuggestalter ur 1800-talslitteraturen och en intim julshow. Varsågoda låt er väl smaka.

En världsdramatiker och två pratglada fans. Häng med när filmkritikern Göran Everdahl och skådespelaren Thomas Segerström väsnas och gör sig till en timme på scenen. Temat är givetvis favoriten; William Shakespeare. De pratar om hur de hittade fram till honom, varför de älskar hans pjäser – och varför de inte alls är överens om vem han var. Det blir en trivsam stund späckad med kunskap, roliga historier, personliga favoritcitat och odödlig poesi.

Göran Everdahl uppväxt i Umeå är filmkritiker, spanare, filmpoddare, författare, krönikör och Shakespeareälskare.

Thomas Segerström är skådespelare och regissör med ett otal Shakespeareuppsättningar på sitt samvete – främst på Romateatern, Gotland.

Teater + varmrätt, sallad, bröd, kaffe, chokladbit

Föreställningar:
17 oktober kl 12.00, lunchservering kl 11.20
17 oktober kl 18.00, middagsservering kl 17.20 (Baren är öppen)
Dörrarna öppnas 1 timme före show.

Ange om specialkost önskas. Hörhjälpmedel finns.

När 17 oktober

Var Studion, Umeå Folkets Hus