Opera (live) på bio - Don Giovanni

Vår svenske operastjärna Peter Mattei gör ännu en gång den fantastiska tolkningen av Don Giovanni på Met. Nu har du chans att se Mozarts mästerverk live på bio.

Tony Award-belönade regissören Ivo van Hove gör sin Met-debut med Mozarts tragikomiska Don Giovanni. Berättelsen om bedrägeri och fördömelse utspelar sig i ett abstrakt landskap som utforskar de mörka sidorna av historien och dess karaktärer.

Nathalie Stutzmann gör sin Met-debut som dirigent. Svenske barytonen Peter Mattei är en magnetisk Don Giovanni tillsammans med Adam Plachetka som Leporello. Sopranerna Federica Lombardi, Ana María Martínez och Ying Fang är kvinnorna Don Giovanni förfört och tenoren Ben Bliss sjunger rollen som Don Ottavio.

I föreställningsbiljetten ingår kaffe med kaka. Fri gardrob.

När 20 maj

Var Miklagård, Umeå Folkets Hus

Genre Live på Bio, Metropolitan, Opera

Längd ca 3h, 40 min (Paus)