Show Show

Helaftonsshow med århundradets ordekvilibrist

Jacke Sjödin utlovar sång, musik, sväng, snack och lite naket. I nyskrivna ”Show Show” kan precis vad som helst hända – och händer också.

I vår dukas det upp ett sceniskt brödfat av sällan skådat slag! Med fyra sångare och fem musiker blir Show Show en musikalisk resa med korta stopp vid opera, rock, country, gospel och inte minst 4-stämmig jazz. Det blir ”Bä bä vita lamm” i olika genrer, det blir en talkör som river av hela livet på 3 minuter och 48 sekunder, det blir sorgsna kvinnor i basker under en gatlykta, det blir direktskrivna texter om kvällens publik, det blir Evert Taube och Manhattan Transfer i sammanblandning, det blir hela musikens evolution från 1000-talet fram till idag. Och mycket, mycket mer!

Allt med Jacke, mannen som fick oss att skrattgrina åt århundradets skitpandemi, som aftonens ciceron. Själv helt befriad från falsk ödmjukhet säger han att publiken kan vänta sig en kväll utan dess like.
– De kan förvänta sig en show som är dubbelt så bra som en vanlig show. Det är därför den heter ”Show Show”, det är själva grundidén, säger Jacke Sjödin i en intervju med Enköpings-Posten. Inte ett öga (eller öra) kommer att vara torrt, bedyrar artisterna.

”Man går helt klart stärkt i livsmodet efter att ha sett Show Show” - UPPSALA NYA TIDNING

När 10 mars

Var Idun, Umeå Folkets Hus

Genre Föreställning, Humor, Konsert, Musik, Show, Spex

Längd 2 timmar & 30 minuter (Paus)

Arrangör Umeå Teaterförening

På scenen: Jacke Sjödin, Klas Norberg, Lina Melander och Eleonor Ågeryd.

I orkestern: Pär-Åke Stockberg, Calle Rasmusson, Fredrik Jonsson, Klas Toresson och Janne Ottesen.

Ingen vet alls hur jag har det - Iiris Viljanen och Stina Ekblad

Lunch-/Middagsteater: Violet Green