Stäng

Du skickas nu till Ticnet

Hoppas bokningen gick bra!

Din webbläsare blockerar popups

Öppna i webbläsare

Teaterbuss - Wendy & Peter Pan

Följ med till Medlefors och årets sommarteater Wendy & Peter Pan med Västerbottensteatern. En Musikalföreställning för alla åldrar, fritt efter den klassiska berättelsen om landet Ingenstans.

I alla biljettkategorier ingår teaterföreställning, buss och lunch på Medlefors folkhögskola.

Hålltider:
11:00 Samling på Operaplan, Umeå
11.15 Buss avgår från Operaplan, Umeå. På bussen erhålles numrerade föreställningsbiljetter
13.30 Ankomst till Medlefors folkhögskola och lunch
15:00 Föreställningen Wendy & Peter Pan
17:30 Föreställningen är slut
17.50 Bussen avgår från Medlefors
20:00 Ankomst Umeå

Wendy är mitt i en frigörelse från barndomshemmet. Hon känner sig instängd och längtar efter gemenskap. Wendys sätt att hantera sin familjesituation med att ta hand om sina mindre syskon är att underhålla dem med historier om den trotsiga figuren Peter Pan som säger sig aldrig kunna bli vuxen. Trots gemenskapen med de yngre syskonen söker Wendy häftigare utmaningar och de oroliga föräldrarna är besvärade av hennes nattliga promenader och försöker hindra henne från att umgås med ungdomsgänget som hänger på deras gata.

En kväll när Wendy ser efter syskonen får den spännande fantasivärld de fyller sitt liv med plötsligt liv. Tillsammans med den flygande Peter Pan kastas de in i en omtumlande resa på liv och död.

I föreställningens blandas precis som i Barries berättelse absurd humor med halsbrytande dramatik men pjäsen berör även vemod och saknad. Vilka människoöden döljer sig egentligen under den perfekta fasad som finns i Wendys barndomshem? En berättelse om att bli vuxen eller att vägra bli det, om att utmana sina rädslor, men också om att ett smärtsamt avsked kan vara nödvändigt för att hitta nya vägar. Men framförallt är det en berättelse om att ge sig hän i sin vildaste fantasi.

I Wendy och Peter Pan i regi av Annika Kofoed, fylls scenen av en stor ensemblen med en blandning av skådespelare och dansande musikalartister. Ett kärt återvändande för den publik som tidigare sett Ringaren i Notre Dame är P-O Nilssons medryckande låtar som stannar kvar hos publiken långt efter att de lämnat teaterläktaren.

---
Bli medlem i Umeå Teaterförening och få rabatt!
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 160 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.

När 17 juni

Var Medlefors Folkhögskola, Skellefteå

Pris 395 - 595 kr

Genre Familj, Föreställning, Musik, Musikal, Teater

Längd 9 timmar t/r

Arrangör Umeå Teaterförening

MEDVERKANDE:

Jessica Allmo, Ingrid Andersson, Oliver Bjurström, Stefan Clarin, Matilda Dahlén, Emilia Ekström, Stefan Ekström, Alfred Grönkvist, Joel Götell, Anna Kanwar, Heidi Laakso, Erika Laisfeldt,  Cecilia Lundmark, Malin Morin, Agnes Oldberg, August Persson, Susanne Sundqvist Bergkvist, André Vingård och Malin Vispe.

lördag 17 juni

kl 11:00 - Medlefors Folkhögskola

Priser

Ordinarie: 595 kr

Scenpass: 495 kr

Ungdom: 395 kr

8 – 11 jun

Kartan över oss

15 – 16 jun

Andra person singular

17 jun

Teaterbuss - Wendy & Peter Pan

4 – 6 aug

It's warmer under the snow - Kaaos Kaamos

1 – 2 sep

Remachine – Jefta van Dinther

29 sep – 19 okt

Barrikad

12 okt

ÖSTERGREN OM ÖSTERGREN

8 – 12 nov

Jernbanan

22 nov

Encantado - Lia Rodriguez

6 dec

Any attempt will end in crushed bodies and shattered bones - Jan Martens

Inga evenemang motsvarade de sökkriterier du valt.