Projekt: Mamma

Alexandra Zetterberg Ehn har kritikerrosats för Projekt: Mamma där hon slår upp dörren till sin egen barndom. I rollen som mormodern Margit hanterar hon mästerligt uppgörelsen med sitt förflutna.

Projekt: Mamma undersöker Alexandra genom sin mormors dagböcker en fantastisk berättelse från sin egen barndom. En historia som visar sig vara full av toppar och dalar, av hemligheter, humor, olika platser, livslögner, längtan, familj, försoning, förgänglighet, och sann kärlek.

Projekt: Mamma är ett koncentrat av en tid. En utforskande, lekfull, genreöverskridande och dokumentär teaterföreställning om minnen, glömska och de berättelser som utgör ett liv.
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 150 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.

När 22 oktober

Var Studion, Umeå Folkets Hus