Kompiskortet

Umeå Teaterförening är ansluten till Kompiskortet. Det innebär att du med Kompiskort går två personer till priset av en på våra föreställningar. För mer information om olika lokalers tillgänglighetsanpassning kontakta oss på e-post.

Kompiskortet är ett initiativ från Umeå kommun med syfte att skapa bättre förutsättningar för personer med olika funktionsvariationer att ta del av Umeås kultur-, idrotts- och fritidsutbud. Förhoppningen är att kortet ska göra det lättare att ta sig ut på olika aktiviteter då en vän kan följa med helt gratis.

Vi vill bidra till ett tillgängligare Umeå, därför är vi anslutna till Umeå kommuns Kompiskort!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Läs mer om Kompiskortet och vilka fler arrangörer som är anslutna
Ansök om Kompiskortet - Du kan ansöka om ett Kompiskort om du är över 12 år, bor i Umeå kommun och har ett LSS-beslut.

13 nov

Nakna som foster och gudar

18 nov

Osebol