Kompiskortet

Umeå Teaterförening är ansluten till Kompiskortet. Det innebär att du med Kompiskort går två personer till priset av en på en del av våra föreställningar. De föreställningar det gäller kommer att väljas ut inom kort! För mer information om olika lokalers tillgänglighetsanpassning kontakta oss på e-post.

Kompiskortet är ett initiativ från Umeå kommun med syfte att skapa bättre förutsättningar för personer med olika funktionsvariationer att ta del av Umeås kultur-, idrotts- och fritidsutbud. Förhoppningen är att kortet ska göra det lättare att ta sig ut på olika aktiviteter då en vän kan följa med helt gratis.

Vi vill bidra till ett tillgängligare Umeå, därför är vi anslutna till Umeå kommuns Kompiskort!

Till följande föreställningar är du som har kompiskort välkommen med en vän som går in gratis:
Klubb Fanny 7 mars och 28 mars
Glupahungern
Rickard Söderberg är Gaytenor

Odysseus
Sång till välfärden
Slutet enligt Rut
Roots

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Läs mer om Kompiskortet och vilka fler arrangörer som är anslutna
Ansök om Kompiskortet - Du kan ansöka om ett Kompiskort om du är över 12 år, bor i Umeå kommun och har ett LSS-beslut.

25 aug

Medborgarbandet