Stäng

Du skickas nu till Ticnet

Hoppas bokningen gick bra!

Din webbläsare blockerar popups

Öppna i webbläsare

Brats Carnival

Queer cirkuspunk för hela familjen


Världsstjärnorna i scenkonstkollektivet Briefs Factory bjuder in till en timmes gränslös kärlekskabaré. Följ med på en lekfull och fartfylld gender bender med glitter, operamonster, dragqueens och svindlande akrobatik!

Glöm dina tidigare hjältar, efter att ha sett Brats Carnival får du garanterat ett gäng nya – med RIKTIGA superkrafter! Föreställningen är en oemotståndlig energikick som genom humor och galna akrobatnummer inspirerar publiken att våga vara sig själv och hitta sin inre diva. Rosa glittermonster delar scen med Australiens främsta cirkusartister och med mod och lekfullhet ger de begreppet ”more is more” en helt ny betydelse.

Brats Carnival är en specialskriven familjeföreställning som ger alla från åtta år en exklusiv chans att uppleva prisbelönta Briefs Factorys unika scenkonst. Kompaniet turnerar vanligtvis över hela världen och spelar återkommande på scener i Londons West End, i Paris, New York – och inte minst i hemlandet Australien. Med på Sverigeturnén följer den hyllade skådespelaren, cirkushästen och dragartisten Robert Fux. Med Fux som konferencier ledsagas publiken genom en nattklubbsdoftande kväll fylld med glamour, fjädrar och svindlande cirkuskonster

Brisbane-baserade Briefs Factory är kända för sina queera kabaréer producerade för en vuxenpublik, genreöverskridande föreställningar som utmanar idéer om maskulinitet och femininitet. Med Brats Carnival har de backat bandet och skapat en show som de själva önskar att de kunnat se som barn.

Föreställningen är ett gästspel och en samproduktion mellan Briefs Factory, Cluster Arts och svenska Follow the Rabbit.

---
Bli medlem i Umeå Teaterförening och få rabatt!
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 160 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.

När 30 – 31 oktober

Var Vävenscenen

Pris 125 - 250 kr

Åldersgräns Från 8 år

Genre Barn, Cirkus, Familj, Föreställning, Show

Längd 60 min

Arrangör Umeå Teaterförening, Bilda

Produktion: Riksteatern, Briefs Factory, Cluster Arts, Follow the Rabbit

Kreativ producent: Josefin Rosales
Kostym: Gia Mitchell
Medverkande: Fez Faanana, Mark Winmill, Thomas Worrell, Brett Rosengreen, Louis Biggs, Dylan Rodriguez, Robert Fux

söndag 30 oktober

kl 18:00 - Vävenscenen

måndag 31 oktober

kl 19:00 - Vävenscenen

Priser

Ordinarie: 250 kr

Scenpass: 195 kr

Student: 230 kr

Ungdom: 125 kr

Inga evenemang motsvarade de sökkriterier du valt.