Klubb Fanny: Johannes Finnlaugsson + Harem impro

Instagramkomiker, podcastdrottningar, improvisatörer och en och annan rolig typ tar plats på Klubb Fanny i vår. Klassisk stand up varvas med nya humorformer när nästa generations komiker prövar sina vingar tillsammans med humoreliten. Höstens klubbar sålde slut så säkra dina biljetter i tid.

Johannes Finnlaugsson är en rolig jävel som kan höras i podden MÅNDAG och ses på stand up-scener runt om i Sverige. Han har även hörts i Tankesmedjan i P3, skrivit manus för program som Robins och Svenska Nyheter och synts som hastigast på Comedy Central och i SVT:s Släng dig i brunnen. Han har även släppt flera timmar stand up som album på Spotify och löst Palmemordet i en egenproducerad humorshow. Men mest så reser han bara land och rike runt, dricker öl, och får publiken att skratta åt saker de inte trodde att de någonsin skulle skratta åt.

Harem impro är en improvisationsteatergrupp bestående av umeåkomikerna Dessi Hietala, Bella Bascom och Tinika Häggström. Tillsammans med publiken skapar de en unik föreställning med mycket humor, drama och kanske till och med sång!

Från 18 år. Dörrarna till Studion öppnar kl 19. Showstart kl 20. Kom i tid för bästa platserna! Baren står öppen och DJ Jonni Salimi spelar. Så slå dig ner, kom in i stämningen och njut av en fullspäckad humorkväll!

När 27 maj

Var Studion, Umeå Folkets hus

Åldersgräns 18

Genre Föreställning, Humor, Klubb, Stand-up

Längd ca 3 timmar (Paus)

Arrangör Umeå Teaterförening, Fanny Stand Up och Studieförbundet Bilda.

Headline - Johannes Finnlaugsson
Support - Harem impro